viernes, 4 de abril de 2014

LA INFANTA DOÑA MARÍA TERESA EN CASTELLÓ DE LA PLANA‏

S.A.R. Doña María Teresa de Borbón Parma

11 i 12 d'abril: Congrés d'Història del Carlisme en Castelló 
 LA INFANTA NA MARIA TERESA PRESENTA UNA PONÈNCIA SOBRE LA PARTICIPACIÓ DE SON PARE, EN XAVIER DE BORBÓ PARMA, EN LA I GUERRA MUNDIAL.
Els pròxim dies 11 i 12 d'abril (divendres i dissabte) se celebrarà en la Universitat CEU de Castelló de la Plana un Congrés d'Història del Carlisme, organitzat per l'Associació Cultural Gregal. Na María Teresa de Borbó Parma presentarà en el matí de dissabte una ponència sobre la participació de son pare, En Xavier, en la I Guerra Mundial: la pau separada (1916-1917).     
 També presentaran  ponències i comunicacions en este Congrés, Manuel Martorell, La continuïtat ideològica del  Carlisme després de la Guerra Civil (1936-1939), Josep Carles Clemente, Idea i projecte de l'Estat Carlí en la Tercera Guerra, època de Carles VII, Aureli Puig i Rosa Vilaplana, Cobles dels Guerres Carlistes, i Josep Miralles, Montejurra 1976: el primer crim d'estat de la monarquia franquista.    
 Aprofitant la presència  de Na María Teresa en terres valencianes, l'associació 16 d'abril  ha preparat, a pesar de la curta estada -tan sols 24 hores-  una visita culturals i diverses trobades amb carlins de tot l'espectre sociopolític  del carlisme valencià i castellonenc. 


11 y 12 de abril: Congreso de Historia del Carlismo en Castelló 

LA INFANTA DOÑA MARIA TERESA PRESENTA UNA PONENCIA SOBRE LA PARTICIPACIÓN DE SU PADRE, DON JAVIER DE BORBÓN PARMA, EN LA I GUERRA MUNDIAL.

                         Los próximo días 11 y 12 de abril (viernes y sábado) se celebrará en la Universidad CEU de Castelló de la Plana un Congreso de Historia del Carlismo, organizado por la Asociación CulturalGregal. Doña María Teresa de Borbón Parma presentará en la mañana de sábado una ponencia sobre la participación de su padre, Don Javier, en la I Guerra Mundial: la paz separada (1916-1917).     

                         También presentarán  ponencias y comunicaciones en este Congreso, Manuel Martorell, La continuidad ideológica del  Carlismo tras la Guerra Civil (1936-1939), Josep Carles Clemente, Idea y proyecto del Estado Carlista en la Tercera Guerra, época de Carlos VII, Aureli Puig y Rosa Vilaplana, Cobles de les Guerres Carlistes, y Josep Miralles, Montejurra 1976: el primer crimen de estado de la monarquía franquista.    

                          Aprovechando la presencia  de doña María Teresa en tierras valencianas, la asociación 16 de abril  ha preparado, pese a la corta estancia -tan solo 24 horas-  una visita cultural y varios encuentros con carlistas de todo el espectro sociopolítico  del carlismo valenciano y castellonense.     

No hay comentarios: